Skip to main content

Beweeg met je hart – editie 2024

22 jarig bestaan C.V. De Durdouwers

C.V. De Durdouwers vieren hun 22 jaar bestaan in samenwerking met Avond4Daagse Made. Ben je klaar om je hart te laten spreken en je lichaam in beweging te brengen? Doe mee met het Beweeg met je Hart initiatief.

Reserveer voor minimaal €50,- een sportattribuut voor een uur, met je vrienden/familiegroep en leg de meeste kilometers af in een uur.

Met jouw deelname steun je de Madese goede doelen: Stichting Leergeld en Stichting met je Hart Drimmelen

Schrijf je in via: www.avond4daagse-made.nl/beweeg-met-je-hart

Beste Mayeners en Mayenerinnekes,

Wij bundelen onze krachten, samen sterk!

Tijdens het schrijven van dit stuk zijn we al volop in de voorbereiding.

CV De Durdouwers en Vierdaagse Made die de krachten bundelen: een verrassende wending.

Of toch niet? Al vanaf het eerste jaar dat de Vierdaagse in een nieuw jasje gestoken werd in 2019 kregen ze hulp  van de Durdouwers. Als verkeersregelaars voor de veiligheid op straat maken ze graag tijd en afgelopen jaar verrasten ze

De Vierdaagse met een volwaardige carnavalswagen achteraan de wandelstoet langs de Via Gerbera.

Het 22-jarig jubileum van De Durdouwers komt eraan en samen met De Vierdaagse gaan we dus onze krachten bundelen. Waar ze met het 5 jarig jubileum voor KWF het land doorkruisten wilt CV De Durdouwers nu groots uitpakken met als thema ‘Beweeg met je Hart’. 

Wij willen ons graag inzetten voor Stichting met je Hart Drimmelen en Stichting Leergeld.

Dinsdag 21 mei met het startsein van de Vierdaagse beginnen we met 4 dagen ‘Beweeg met je Hart’. Centraal op het Raadhuisplein zullen we een programma opzetten waarbij je de Goede Doelen kunt steunen door te bewegen, ofwel op een hardloopband, spinningfiets of rustig aan in onze 2-zitsbank.

Met live muziek, live stream, een hapje en drankje op het Raadhuisplein moedigen we de deelnemers aan en zetten we onze goede doelen centraal.

Lokale bedrijven en sportscholen zijn ook enthousiast geworden en we zijn in gesprek om het evenement vorm te geven.

21 januari kun je tijdens de wagenbouw kijkmiddag een pin kopen voor op je carnavalsjaske! Voor slechts € 3,00 heb je een uniek item en de opbrengst gaat naar het goede doel: Beweeg met je Hart / Stichting Leergeld. Kom naar de kijkmiddag van De Durdouwers tussen 13:30-17:00 uur a/d Wilhelminastraat 2b.

Houd deze website in de gaten en weekblad ‘T Carillion, want we kunnen nog niet alles prijsgeven.